Conservering van monsterverpakkingen


Is conservering noodzakelijk om uw monster in optimale conditie te houden? Identipack waarborgt de kwaliteit van de toegevoegde conservering. Daarnaast voeren wij tijdens het productieproces hiervoor verschillende controles uit op monsterverpakkingen en conserveringen.

 

Verpakking en de etikettering gevaarlijke stoffen

De wetgever classificeert sommige conserveringen als gevaarlijke stof. In die gevallen is de CLP-verordening van kracht, die nauwe eisen stelt aan het verpakken en etiketteren van gevaarlijke stoffen. Dit geldt ook voor monsterverpakkingen met zeer kleine hoeveelheden conservering.

Deze strenge eisen betreffen onder meer de juiste en volledige vermelding van gevarenuitingen op de etiketten van de monsterverpakking en op de bijbehorende omverpakking.
 

Invulling gevarenuitingen

Identipack stemt de invulling van gevarenuitingen graag zorgvuldig met u af. Zo waarborgen we gezamenlijk dat elk etiket aan uw wensen én aan de wettelijke eisen voldoet.
 

Downloads

Veiligheidsinformatie en specificatiesheets van de conserveringen (chemicaliën) kunt u eenvoudig downloaden op onze website.