Bedrijfsinfo

 

Roots in Asten, gehuisvest in Someren

Identipack is opgericht in 1996 en had bijna twintig jaar Asten als thuisbasis. Door de constante groei in binnen- en buitenland was het oude bedrijfspand te klein geworden. In 2015 zijn we verhuisd naar een nieuw pand in Someren. Op deze locatie beschikken we nu over 2000 m2 productieruimte en 6000 m2 magazijnruimte. Dagelijks zijn hier 20 medewerkers in de weer om op jaarbasis miljoenen producten te produceren. Voor deze productie beschikt Identipack over 7 automatische productielijnen en diverse speciaal-machines.  

 

Betrokken, gemotiveerde medewerkers

Onze gemotiveerde medewerkers zetten hun ervaring en expertise in om producten te vervaardigen die aan alle wettelijke richtlijnen en kwaliteitseisen voldoen. Ze luisteren naar uw wensen, stellen de juiste vragen en denken met u mee in oplossingen.
Identipack kan niet zonder zijn medewerkers, zij zijn een verlengstuk van het bedrijf. Waardering voor onze medewerkers komt naar voren in de twee belangrijke pijlers van ons HR-beleid; welzijn van onze werknemers én respect voor elkaar.

 

Doelstelling: marktleider blijven

Identipack is uitgegroeid tot de marktleider in monsterverpakkingen voor milieu- en wateranalyses. Vanzelfsprekend willen we deze toonaangevende marktpositie behouden en uitbouwen. Onze bedrijfsprocessen en producten voldoen aan de hoogste standaarden;
Identipack is zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd.

Maatschappelijk verantwoord

Identipack hecht veel waarde aan een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen streven we naar het voorkomen van milieuschades. We zijn ook continu bezig om onze milieuprestaties te verbeteren. Eind 2018 zijn op de daken van onze magazijnen en productieruimten 2060 zonnepanelen geïnstalleerd. Met behulp van deze zonnepanelen wekken we sindsdien bijna volledig onze eigen stroom op.
Naast zorg voor het milieu draagt Identipack haar maatschappelijke verantwoording door goede werkomstandigheden voor het personeel, betrokkenheid bij en sponsoring van zowel de lokale gemeenschap als wereldse organisaties en goede doelen.

Onze beleidsverklaring kunt u hier inzien.

 

Zusterbedrijf

Ons zusterbedrijf is Dispolab Nederland BV. Dispolab biedt als groothandel een compleet pakket aan laboratorium artikelen, met als belangrijkste productgroepen Chromatografie, Filtratie en Microbiologie.

Dispolab.jpg