Etikettering van monsterverpakkingen


Etikettering van monsterverpakkingen biedt tal van voordelen. Met een etiket op uw monsterverpakking kiest u voor een veelzijdige, krachtige informatiedrager. Naar wens brengen we hierop de volgende onderdelen aan:

 

  • Bedrijfslogo
  • Barcode
  • Informatie over de inhoud
  • Gevarentekens
  • Overige gegevens
label Identipack

Peel off etiketten

Peel off etiketten zijn zelfklevende etiketten die uit meerdere afneembare delen bestaan. Met behulp van deze afneembare delen brengt u informatie over naar een andere drager. U plakt bijvoorbeeld de extra barcode op een ander monsterpotje of een opdrachtformulier. Zo koppelt u de nieuwe drager aan het oorspronkelijke monster én de oorspronkelijke informatie.
 

QR-code

Een QR-code is een soort barcode, die u met uw smartphone kunt scannen.  De QR-code is via een directe link gekoppeld aan een webpagina. Op deze manier geeft u snel informatie over een onderwerp of product. Identipack drukt desgewenst een QR-code op uw etiket.
 

Radio Frequency Identification (RFID)

De afkorting RFID staat voor Radio Frequency Identification. Kiest u voor deze technologie, dan maakt u gebruik van een elektronisch label of etiket. Ook wel tag genoemd. In een tag slaat u informatie op om monsters te identificeren en te traceren. Identipack brengt labels of tags aan op uw etiket.